Postdoc søges til Sundhedsfremmeforskning på Steno Diabetes Center Copenhagen

Vil du være med til at udvikle og afprøve nye tilgange til at øge livskvaliteten hos voksne med diabetes? – og har du lyst til at igangsætte, lede og indgå i forskningsprojekter om udvikling, afprøvning og implementering af nye værktøjer og metoder med fokus på psykosocial støtte til voksne med diabetes?      

Steno Diabetes Center Copenhagen søger en postdoc-forsker til forskningsgruppen Diabetes Management i sundhedsfremmeforskningen inden for psykosocial sundhed og støtte til voksne med diabetes. Vi forventer tiltrædelse 1. juni 2019 eller snarest muligt.      

Om afdelingen og forskningsgruppen  
I Diabetes Management Forskning udvikler vi ny viden, metoder og tilgange til patient- og relations-fokuseret diabetesbehandling med brugerinvolvering, psykosocial støtte og patientuddannelse. Vi integrerer sundheds-, social- og psykologisk forskning for at skabe nye tilgange, og arbejder systematisk med komplekse interventioner fra udvikling til implementering for at skabe lokalt forankrede og bæredygtige tiltag.    

Forskningsgruppen består af ca. 20 videnskabelige medarbejdere samt studentermedhjælpere, studerende og praktikanter. Tilsammen repræsenterer vi et bredt fagligt område fx folkesundhedsvidenskab, sociologi, psykologi, pædagogik, kommunikation og antropologi.      

Stillingen  
Stillingen er forankret i teamet, som arbejder med psykosocial sundhed og støtte til voksne med diabetes. Dine opgaver vil primært bestå i egen forskning med både igangværende og nye projekter og med forpligtelse til at publicere og forestå videnskabelig formidling. Desuden vil du skulle deltage i det tværfaglige samarbejde samt forestå dataindsamling, analysere data og skrive artikler og ansøgninger.    

Der vil også indgå vejledning af studerende på forskellige niveauer samt ledelse af egen forskning og støtte i relation til yngre kollegers forskning.   

Du kommer til at referere til Teamleder, Forsker Lene Eide Joensen.    

Din profil  

  • Du har en ph.d.-grad samt postdoc-kvalificering inden for et relevant fagområde – fx psykologi, sociologi, antropologi eller folkesundsvidenskab.
  • Du har erfaring med tværfaglig interventionsforskning, gerne med fokus på psykosocial støtte og brugercentrering og gerne i relation til diabetes.
  • Du har erfaring med forskningsintegreret udvikling af metoder, der understøtter sundhedsprofessionelle til i en brugerinvolverende proces at give psykosocial støtte til personer med diabetes.
  • Du har faglig og menneskelig modenhed og kan arbejde både selvstændigt og i et tæt samarbejde i en tværfaglig gruppe. 
  • Du mestrer til fulde dansk og engelsk i tale og skrift. 

Løn og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen er treårig og vil ske i henhold til gældende overenskomst med Regionen.

Information  
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Lene Eide Joensen 30 91 32 93 eller Forskningsleder Ingrid Willaing tlf. 30 91 34 03.    

Ansøgning  
Din motiverede ansøgning, på dansk eller engelsk skal indeholde: kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV, publikationsliste, pasfoto, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser og to relevante videnskabelige artikler, som du har skrevet. Ansøgningsfristen er den 7. april 2019.     

Om Steno Diabetes Center Copenhagen  
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn. 

Post expires on Sunday April 7th, 2019